Witam.
Na pewno nie jest to ogromny sukces, ale postanowilem pochwalic sie ciekawym zjawiskiem. Nie jestem graczem cash (a raczej nie bylem). Gralem sng (hu - slabe wyniki, 6max - 150~$ do przodu etc) oraz MTT(wyniki slabe). Zdecydowanie lepiej radze sobie w grze live MTT. Wracajac do gry online to przez ostatnie 3 miesiace wychodzilem pare $ na plus. Poprzednie 3 ( gram w pokera 1/2 roku) zdecydowanie na minus. W koncu znudzilo mi sie grindowanie small stakes sng - poszedlem na wyzsze i BUSTED. Ostatni tydzien zrobilem 2 depozyty po 30$ i znowu wszystko przegralem. Jak to sie mowi - do 3 razy sztuka i znowu wplata 30$. Tym razem pogralem 2 dni jakies small stakes cash games. Bez rewelacji - pare $ do przodu. Wszystko zaczelo sie w piatek, gdy ze 100pln(30$) zrobilem 1200pln(400$) grajac glownie HU PLO 0.25/0.50. W sobote kolejne 636pln(212$) do przodu. Dzisiaj zagralem krotka sesje 1h i kolejne 366pln(122$) do przodu (grajac na zajebistym kacu). Podsumowujac, zrobilem 2.2k pln praktycznie z niczego w 3 dni. Zamieszcze screeny jako dowod.

Wykres

Raport(na czym zarobilem)

Sesje(upswing z 19-21 lutego)

Ciekaw jestem co o tym sadzicie.
Pozdr