Ostatnimi czasy sporo się działo na mojej pokerowej ścieżce. przede wszystkim założyłem konto na Titanie i po otrzymaniu 20$ od Charliego zacząłem grać na stolikach. Wprawdzie są tam dostępne niższe limity, jednach ja dobrze czuję się na NL10, dlatego zacząłem grać właśnie tam. Grałem spokojnie na jednym stoliku SH, gdzie w ciągu 2 godzin udało mi się zarobić 15$. Myśle że to jest niezły wynik. Oczywiście czekałem na kilka ciekawych turków, między innymi July $1k Special, o którym wspomnę trochę później.
Oprócz gry na Titanie kontynuowałem grę na BestPoker, gdzie po wygranym turnieju forumowym miałem już za co grać na CashTables. No i tutaj różnie to bywało, raz sporo wygrywałem, innym razem sporo przegrywałem. Mój bankroll na tej platformie bardzo się wachał i niestety stanął w punkcie wyjścia. Ale myślę, że warto wrzucić tutaj screena z jednego stolika, na którym wygrałem, jak dotąd największą sumę pieniędzy. Zdecydowanie mogę to zaliczyć do moich suksesów

Załącznik:
moja wygrana cash.JPG [ 50.27 KiB | Przeglądane 107 razy ]
No ale wracając do Titana, to z niecierpliwością czekałem na dwa turki, jeden tylko dla Polaków z z pulą 250$ a drugi, to właśnie wspomniany przeze mnie July $1k Special. Niestety warunki atmosferyczne poważnie utrudniły mi grę w pierwszym turnieju, gdzie odpałem stosunkowo szybko. Na szczęcie drugi turek udało mi się rozegrać bez większych problemów i myślę, ze z nienajgorszym skutkiem

Załącznik:
1k.JPG [ 84.71 KiB | Przeglądane 106 razy ]
Teraz czekam na jeszcze jeden turek dla nowych deponentów, gdzie tylko jedna osoba zgarnia całą kase, a jest to całkiem ładna sumka 600$. Miejmy nadzieję, że sieę to uda

Także trzymajcie kciuki ........ gdzie tam chcecie, a ja zrobie wszystko, żeby to wygrać.
Aha, zapomniałem dodać, że udało mi się znależć 1000 post admina i dostałem 20$ na konto CDPoker
CelebPoker: 6,34 Euro
BestPoker: 24,76$
Titan: 70,45$
CDPoker: 19,33$ Pozdrawiam Fokusek.