Witam was serdecznie. Na wstępie napisze, że jestem tutaj nowy i od niedawna zacząłem przygodę z pokerem. Gram jak narazie jedynie na freerollach. Przeczytałem wasze wypowiedzi i wszystko co napisaliscie (maggot, adaśko, fokusek i inni) zgadza się w 100%. Moja sytuacja jest bardzo podobna, obrałem sobie taką samą drogę jak wy, a mianowicie, że nie będę wpłacał zadnego depozytu tylko spróbuję ugrac coś samemu. Jak do tej pory jest strasznie ciężko, chyba jeszcze nie mam na tyle doświadczenia, aby coś osiągnąc no i własnie te nieprzyzwoite nawyki, brak cierpliwosci w niektórych momentach itp.(swiadomosc, ze i tak nie mam nic do stracenia) nie pozwalają na pozytywne wyniki. Aczkolwiek miałem takie momenty, starając sie grac bardzo uwaznie i dochodziłem do czołówki (2 miejsce w turku z liczbą 778graczy - awans do turnieju o 5kE), 6 miejsce w skromnym turnieju - 134 graczy o 35E) lecz moje wygrane są jak narazie bardzo skromne.
Np. jedna z wygranych ( 2E ) przegrałem w chwile na cash - przez złe nawyki z freerolli. Ale cały czas się uczę, do tego przeczytałem wasze wypowiedzi i mam nadzieję, ze po jakimś czasie dojdę do "profesjonalnej" gry

pozdrawiam