PokerStars No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) -
Poker-Stars Converter Tool from
FlopTurnRiver.comCO ($3)
Hero (Button) ($2.06)SB ($2.39)
BB ($1.72)
UTG ($7.96)
MP ($3.98)Preflop: Hero is Button with K

, K
1 fold,
MP raises to $0.08,
1 fold,
Hero raises to $0.24,
2 folds, MP calls $0.16
Flop: ($0.51) 7

, 4

, 2
(2 players)MP bets $0.10, Hero calls $0.10
Turn: ($0.71) 10
(2 players)MP bets $0.16,
Hero raises to $0.40, MP calls $0.24
River: ($1.51) 6
(2 players)MP checks,
Hero bets $0.40,
MP raises to $3.24 (All-In), Hero calls $0.92 (All-In)
Total pot: $4.15
| Rake: $0.20
Popełniłem błąd na river sprawdzając all in ale nie o to chcę zapytać tylko skorygować moją linię.
Gostek 14/11/6.0
od flopa-flop dla mnie bezpieczny AA u przeciwnika wylkuczam,obstawiam go na 1010+,AQ+ to AQ to ewentualnie.Mam pozycje jest lala kolo zagrywa jakiś dziwny bet,myślę sobie ma jakąłś parkę wyższa od stołu nie definiuję ręki bo na 95%jestem z przodu postanawiam calnąć jest dość agresywny wyciągnę value na turnie,turn 10 trochę niepokojące ale kolo znowu robi dziwny rais ja rerais for value on call.Z dotychczasowego przebiegu wynika ,że gość ma parkę wyższą od stołu na turn popełnia idiotyzm(jego ręka to 77)i daje check tylko ja nie mogę dać check bo z przebiegu rozdania wynika że jestem z przodu.I taraz najwazniejsze pytania.
1.Mój call na jego all in to bład-raczej fakt.
2.Jeżeli by zagrał po moim bet raise do 0,8 to bym go sprawdził i i tak straciłbym większość staka na over parę.
3.Gość grał idiotycznie ale i tak wyciągnął 7.5 razy sprawdzenie 0,16 ze swojego seta.(bez mojego all in)(ja grałem jak korki)
4.Czy znowu okiwałem się z over parą?
5.Czy ręka była grana spoko pomijając debilny call all in.
6.Czy moim sprytem mogłem gościa sprowokować że postawił mnie na blef i wtedy all in na river moje ma sens?
PS.po ochłąnieciu i policzeniu szans na river mój call był poprawny.