Na początku witam forumowiczów jako że to mój pierwszy post.

W pokera gram od paru miesięcy, ale o tym raczej nie chcę pisać. To nie była gra godna pochwały.

Jeden wtopiony no-depo bonus, ale od czegoś trzeba zacząć, hm? Tak to sobie tłumaczę. Aktualnie jestem w trakcie drugiego takiego bonusu na FTP. Na początku z danych 50$ spadłem do 23$ i porzuciłem granie na jakiś czas. W tym czasie trochę poczytałem, trochę pooglądałem i od dwóch dni znów pogrywam. Pierwszy dzień uznajmy za przygotowanie do powrotu - spadłem do 18 dolców...

Dzisiejszy za to pozwala mi na trochę optymizmu. Bankroll wzrósł do ponad 31$, a ja chyba wreszcie załapałem, o co chodzi w grze na mikrostawkach.
Bloga zakładam, żeby doskonalić swoją grę. Po cichu też liczę na to, że kiedyś, będąc >NL100, spojrzę na pierwszą stronę i się z siebie zaśmieję.

Będę też pewnie czasem wklejał poszczególne ręce licząc na ocenę lepszych ode mnie. Na dziś to chyba wszystko, dodam tylko wykres, żeby mieć lepsze porównania wyników z dnia na dzień i już uciekam.

Na wykresie nie ma wszystkich początkowych rąk, ale od teraz wszystko już powinno się zgrywać.
/Edit: Moja ranga na forum zdaje się świetnie mnie opisywać.