...Micro Up & Down C.D
Witam!
Mamy wtorek, wpis lekko spóźniony ale nie miałem wcześniej czasu

Tak więc zacznę od CT SH........
...Déjà vu...Zaliczyłem właśnie mega cofnięcie w czasie o jakiś tydzień i powinienem przekopiować ostatni wpis dotyczący stolików heh. Początek tygodnia zapowiadał się nieźle, piątek i sobota już w ogołe wspaniale

Lecz siadłem w niedzielę i nie miałem bata na donków
Rybki same do mnie podpływały, nie miałem nawet żadnej zanęty

trafiłem na ławicę i jak podjarany wędkarz zarzucałem sieci na swoje ofiary, myśląc jak to kolejne BI do mnei płyną i upiększają mój wykres, wznosząc moją
zieloną linię ku górze. Tak zapatrzony i rozmarzony, dochodząc do brzegu<river> gdy wyciągałem rękę po "moje" hajsy

a tu nagle rybka urywała mi się z haczyka! Na ostatnim streecie łapiąc swoje outy. Wszystko by było spoko gdyby to nie były tak głupie suckouty i bad beaty, na dodatek dostawałem nieźle płetwą po masce hehe..ślady są do dzisiaj

zwłaszcza na psychice heh. Wczoraj nic nie grałem, musiałem odpocząć, zmęczenie dało o sobie znać. Dziś z zamiarem odbicia się spotkało mnie to samo i już było

6bi, na koniec sesji odbiłem się i z

20€ wyszedłem na

12€. Walczę, czasem z donkami, czasem z samym sobą, ale się nie poddaję. Teraz zamierzam zrobić małą przerwę i porządnie przeanalizować dotychczasową grę, poszukam błędów i zobaczymy jak będzie dalej. W plecy nie jestem, ale coś stanęło w miejscu i nie mogę przeskoczyć. Teraz się okaże czy siebie czy donków. Muszę też poszukać pomocy u pewnego Pana

jeśli się zgodzi pomóc, myślę że moja gra będzie wtedy spokojniejsza, zwłaszcza gdy wyłapie on moje słabości w tej odmianie gry;)
..tu będzie wykresik
TURNIEJOWO:Wspaniałe MTT, tak to jest gra która bardziej mnie fascynuje
Ostatnio, oglądam więcej filmów z MTT niż SH, tak samo więcej poświęcam czasu na tą odmianę, ale to chyba już we mnie jest. Czuje, że to właśnie w tym kierunku powinienem iść, a stoliki traktować jako dodatek i który polepszy moją agresywność.
Więc tak:
Ligę EEPL krótko mówiąc -> olałem. Nie mam czasu na grę w środę i w piątek. Nie mogę też zaniedbywać mojej Kobiety;)
W tamtym tygodniu najważniejszym wynikiem to na pewno są stepy do EPT. Za pierwszym razem, zaczynając od Stepu A za 2,2 € doszedłem do Stepu E za 215€. Tymczasowo spadłem do Stepu D, ale będę walczył dalej, zwłaszcza że fajnie lecą punkty VIP

i zawsze są te marzenia, które mogą się spełnić

achhhhhhh...
Wszystko przez to, że podpatrywałem jak gra NegPL i wygrywa wejściówki hurtowo

zwłaszcza SCOOP'a. Mam nadzieję, że kiedyś też będę miał takie umiejętności

heh
SundayPL zaliczony, grałem 2 satelity i z 1 się dostałem i zaliczyłem ITM, z czego się ciesze lecz moglo być lepiej gdyby nie riverstars:
Poker
Stars $25 No Limit Hold'em Tournament - t400/t800 Blinds + t100 - 9 players