Dobra... Opieprzalem sie jak nic i nie prowadzilem blogu... Najwyzszy czas wziasc sie za siebie.
Bede glownie opisywal co sie dzieje na 3 pokerromach. Czasami podrzuce cos z innego pokerromu jak bedzie cos ciekawego.
Stany kont na PokerRoomach:
PokerStryyke: $75,18
PokerStars: $21,91
PokerNordica: $42,67
Podusmowujac wczorajszy dzien Stan
Stryyke dzieki naszemu wspanialemu forumowemu turniejowi.
Zagralem rowniez z duzersem na narodice tur o 1000 Gw. za 5,50 R/A. 10 miejsc platnych. Po wpisowym $5,50, 2 rebuyach i 1 add-onn. wydalem na tur dokladnie $20,50.
W polowie turnieju bylem na shorcie ale 3 alle podnisoly mnie do top7... tj. 66>KK

, AK>AQ i AK>AJ. Pozniej gra zaczela sie dluzyc i kazdy staral sie utrzymac na pozycji liczac na blad przeciwnika. Majac stack 25k i bedac dealrem doszlo mi na reke KK dalem alla i BB mnie sprawdzil pokazujac 88. No i 88>KK (odbilo sie za poprzednie 66)w turze zostalo 14 osob i ja bylem tym ostatnim. Wielka ok. 1,5h wymiana zetonow caly czas bedac na odpadzie udawalo mi sie odbudowawywac i tak udalo mi dostac do FT.
Pierwsza reka jaka dostalem to AKo wiec bez zastanowienia all-inn, gdzie 2 przeciwnikow mnie sprawdzilo na stole pojawilo sie AK vs AK vs JJ. Stol niec nie przyniosl i tak odpadlem na 10 miejscu, wygrywajac $21,20.
Wiec po calym turze jestem na plusie $0,70